Werkzaamheden

Heeft u plannen om uw woning of pand te renoveren, te verbouwen of te vergroten – hetzij zakelijk, hetzij privé? Kobaltblauw vertaalt uw onverschrokken plannen en ideeën in een eigentijds en uitvoerbaar ontwerp. U kunt KOBALTBLAUW inschakelen voor de meest uiteenlopende vraagstukken en ingrepen.

Alle ontwerpen van KOBALTBLAUW zijn strak en ruimtelijk, bevatten originele vondsten, waarin materiaal, vorm, verhouding, kleur en lichtval met elkaar in evenwicht zijn of juist contrasteren. Een ruimte waar u zich helemaal prettig voelt. 

 

 

totaal_renovatie_jaren_30_woning_breda_kobaltblauw_architect_aanbouw_05.jpg

Renovatie

De betere voorbereiding op een ingrijpende renovatie

Een grondig renovatie en verduurzaming van uw huis of kantoor, met een blik op de toekomst!

kobaltblauw_48-6.jpg

Verbouwing

Een nieuw licht op de bestaande ruimtes

Elke woning, elk kantoor beschikt over vele eindeloze mogelijkheden om uw ruimtelijke dromen waar te maken.

aanbouw_vrijstaande_woning_teteringen_ruimtelijk_kobaltblauw_breda_architect_05.jpg

Aanbouw

Het ontwerp van uw aanbouw door Kobaltblauw

Een verrijking van uw woning op de plek waar u sterk behoefte heeft aan meer leefruimte!

dienstverlening op maat

Geen opdracht is hetzelfde. Situatie, budget en persoonlijke wensen maken elke opdrachtgever, elke opdracht, uniek. Tijdens het intakegesprek bespreekt Agaath Schedler uw ruimte, uw persoonlijke wensen en uw situatie. Als creatief dienstverlener beschikt ze over een groot empathisch vermogen. Zij verplaatst zich – op basis van uw verhaal – optimaal in uw gebruikerspositie en analyseert de functies waaraan de ruimte dient te voldoen.

Aan de hand van de intake volgt een beschrijving van het te volgen traject, inclusief een offerte. Na uw goedkeuring hiervan start Agaath Schedler met het vertalen van uw wensen in meerdere ontwerpvarianten. Voorstellen die – in nauwe samenspraak met u – leiden tot een definitief ontwerp en advies op maat.

Geïnteresseerd geraakt?

Ik help je graag verder!

Agaath Schedler
foto-agaath-v2.png