agaath_schedler-3(1).jpg

Waarom Kobaltblauw?

Een persoonlijk en betrokken bureau
Kobaltblauw denkt en bouwt met u mee
Advies van ontwerp tot oplevering
Voor particulieren en bedrijven

KOBALTBLAUW is een architectenbureau gespecialiseerd in het maken van ontwerpen voor alle verbouwingen, renovaties en andere ruimtelijke kwesties die wonen en werken prettiger, ruimer en mooier kunnen maken. We brengen deskundigheid, creativiteit en ervaring in. We bekijken altijd het exterieur in samenhang met het interieur voor het beste resultaat. We doorgronden de mogelijkheden die uw ruimte biedt. En leggen u een intrigerend ontwerp ter bespreking voor. Na goedkeuring van het definitieve ontwerp verzorgen we – indien nodig – de omgevingsvergunning. Is de verbouwing eenmaal achter de rug, dan proeft u het grote genoegen van een sprankelend nieuwe ruimte. Uw huisvesting blijkt aanmerkelijk functioneler en interessanter dan u ooit voor mogelijk achtte.

Vorm geven is kleur bekennen

Voor de totstandkoming van een goed ontwerp is het bespreken van uw wensen en inventariseren van uw eisen cruciaal. Waaraan dient het ontwerp te voldoen? Hoe kunnen we uw eisen en wensen het beste naar een esthetische en functionele oplossing vertalen? Indien er onoverkomelijke hindernissen zijn: zijn er vergelijkbaar goede alternatieven? Op het moment dat we rond de tafel plaatsnemen, vragen we u uw plannen toe te lichten, uw standpunten te bepalen, denkrichtingen te formuleren en keuzes te maken. Keuzes die passen bij uw (bedrijfs)identiteit. Zo bezien is ruimtelijk vorm geven een proces van kleur bekennen.

KOBALTBLAUW is in 2007 opgericht door Agaath Schedler. Zij studeerde in 1996 af als architect aan de TU in Delft: bouwkunde, richting architectuur. Werkte bij architectenbureaus en interieurzaken en heeft in ondertussen met KOBALTBLAUW vele mooie en gerealiseerde projecten op haar naam staan. Een klein bureau maar maximaal betrokken en zeer persoonlijk. 

Geïnteresseerd geraakt?

Ik help je graag verder!

Agaath Schedler
foto-agaath-v2.png