totaal_renovatie_jaren_30_woning_breda_kobaltblauw_architect_aanbouw_05.jpg

Waarom Kobaltblauw?

Alle ontwerpen gepresenteerd in 3D
Een functioneel en creatief resultaat
Kobaltblauw denkt en bouwt met u mee
Met oog voor detail

ONTWERP EN ADVIES RONDOM RENOVATIE

Wij doorlopen met u gestructureerd de talloze aandachtspunten die van belang zijn bij het moderniseren en verduurzamen van uw woning of kantoor. En we bespreken met u de soms lastige dilemma’s en begeleiden u bij het maken van heldere keuzes.  

KOBALTBLAUW inventariseert de nieuwe ruimtebehoefte, de sfeer die u de woning wilt laten uitstralen en al uw andere wensen. Kobaltblauw bespreekt de (nieuwe) indelingen, de eventuele gevelwijzigingen, de toe te passen materialen, de verlichting en de ruimtes die schreeuwen om bouwkundig te worden aangepakt. Een goede voorbereiding bevordert een perfecte uitvoering. Het resultaat? Een eigentijdse woning die helemaal aan uw wensen en verwachtingen voldoet.

VERDUURZAMEN

Veel oude woningen waarin we wonen, en gebouwen waarin we werken, zijn niet of nauwelijks geïsoleerd. Heeft u net een huis gekocht of heeft u verbouwingsplannen? Dan is dit het moment om ook aandacht te besteden aan het verduurzamen van het pand. Dat levert een positieve bijdrage aan het milieu en aan uw energiekosten.

We bekijken alle mogelijkheden die het pand biedt. Hoe is de buitenschil, de vloer en dak geïsoleerd? Hoe wordt het huis verwarmt en kunnen we zonnepanelen plaatsen? Indien nodig schakelen we specialisten in op dit gebied. 

Een greep uit ons werk

pr_foto_3(13).jpg
renovatie_vrijstaande_woning_prinsenbeek_kobaltblauw_breda_aanbouw_07.jpg
kobaltblauw_26-2.jpg
totaal_renovatie_jaren_30_woning_breda_kobaltblauw_architect_aanbouw_10.jpg

Geïnteresseerd geraakt?

Ik help je graag verder!

Agaath Schedler
foto-agaath-v2.png