Tel. 06 446 449 81 (Agaath)

Simone Schoonen en Martijn Roosen - Aanbouw en verbouwing Breda

Eindelijk hadden we de beslissing genomen om ons huis uit 1920 te verbouwen en een woonkeuken te creëren. Maar hoe pak je dan het „Ja, we gaan uitbouwen” aan? Wat zijn de opties, kosten etc?

We hebben hulp gezocht en vonden architectenbureau Kobaltblauw van Agaath Schedler. Zij heeft meerdere opties voor ons uitgewerkt en geschetst op basis van de regelgeving, budget en natuurlijk onze wensen. En omdat ons perceel niet breed is maar vooral diep, was het een behoorlijke uitdaging om voldoende licht binnen te krijgen en de hoogte van het oude huis te gebruiken. 

We hebben extra hoge openslaande terrasdeuren en speciaal op maat gemaakte extra hoge ramen laten plaatsen. Ook hebben we voor een lichtstraat gekozen. Wat een sfeer en wat een licht in onze woonkeuken! 

Agaath heeft ons geholpen met het aanvragen van de vergunningen, materiaalkeuzes, bedenken lichtplan, uitwerken keukenplan en begeleiding van de bouw. Het resultaat is geweldig en nog elke dag zijn we blij dat we voor deze uitbouw hebben gekozen.

Bekijk hier het resultaat.

terug naar de vorige pagina