Tel. 06 446 449 81 (Agaath)

Toine en Marion Sunderman - aanbouw en verbouwing Breda

Als we aan de ontwerpfase terugdenken, denken we aan een voor ons lastige stap die Agaath omzette in een eenvoudig, transparant traject.

Ze leidde ons deskundig langs diverse keuzes, alternatieven en voor- en nadelen. Met het gevisualiseerde en inzichtelijke definitieve ontwerp viel alles op z´n plaats en hebben we een mooie verbouwing gerealiseerd.

Bekijk hier het resultaat.

Lieke Huijbregts, Roeivereniging Breda - Interieurplan

Agaath heeft samen met bureau A-vorm plannen ontworpen om de sociëteit van de Roeivereniging in Breda een nieuwe uitstraling te geven.

Zij hebben hun plannen steeds met verve èn professionaliteit gepresenteerd. Ze waren vasthoudend als het om ontwerpkeuzes ging, maar binnen die keuzes juist flexibel en creatief.
Het resultaat: een eenduidige, afgestemde, sprekende en passende herinrichting voor RV Breda.

Bekijk hier het resultaat.

Simone Schoonen en Martijn Roosen - Aanbouw en verbouwing Breda

Eindelijk hadden we de beslissing genomen om ons huis uit 1920 te verbouwen en een woonkeuken te creëren. Maar hoe pak je dan het „Ja, we gaan uitbouwen” aan? Wat zijn de opties, kosten etc?

We hebben hulp gezocht en vonden architectenbureau Kobaltblauw van Agaath Schedler. Zij heeft meerdere opties voor ons uitgewerkt en geschetst op basis van de regelgeving, budget en natuurlijk onze wensen. En omdat ons perceel niet breed is maar vooral diep, was het een behoorlijke uitdaging om voldoende licht binnen te krijgen en de hoogte van het oude huis te gebruiken. 

We hebben extra hoge openslaande terrasdeuren en speciaal op maat gemaakte extra hoge ramen laten plaatsen. Ook hebben we voor een lichtstraat gekozen. Wat een sfeer en wat een licht in onze woonkeuken! 

Agaath heeft ons geholpen met het aanvragen van de vergunningen, materiaalkeuzes, bedenken lichtplan, uitwerken keukenplan en begeleiding van de bouw. Het resultaat is geweldig en nog elke dag zijn we blij dat we voor deze uitbouw hebben gekozen.

Bekijk hier het resultaat.

Corien Plaisier

Agaath Schedler van Kobaltblauw is een prettige vakvrouw, ze kan zich goed inleven in de wensen van haar klanten.

Ze luistert goed en vertaalt de tijdens het gesprek geformuleerde wensen naar een concreet en goed doordacht praktisch plan. Ze komt haar afspraken na en is betrouwbaar.
Haar ontwerpen vind ik, helder, modern en open!”

1 2