Tel. 06 446 449 81 (Agaath)

Frank en Olga - verbouwing Breda

Na jarenlang wikken en wegen uiteindelijk de knoop doorgehakt om ons jaren ´30 huis te laten uitbouwen. Agaath heeft ons enorm goed geholpen in het zoeken van de juiste 'toon' in de verschillende voorstellen die ze voor ons heeft uitgewerkt. Dit deed ze altijd met onze wensen als vertrekpunt maar met een kundige en smaakvolle eigen toets.Door de juiste vragen te stellen en vorm en functie nooit ten koste van elkaar te laten gaan heeft ze een prachtig definitief ontwerp voor ons gemaakt.  Tijdens de bouwperiode heeft ze op ons verzoek opgetreden als bouwbegeleider. Hierbij was ze voor ons enorm waardevol: goed voorbereid, positief kritisch, met oog voor detail en professioneel in de communicatie.

Wij gunnen iedereen die een dergelijk project gaat opstarten een Agaath!

Bekijk hier het resultaat!

Lasse en Helen - verbouwing Breda

Agaath heeft ons fijn geholpen met de verbouwing van ons huis. We wilden een aanbouw, de beneden verdieping compleet renoveren en anders indelen. Ook de zolderverdieping is aangepakt met een extra badkamer. Agaath heeft ons met schetsen en 3D beelden laten zien wat er allemaal mogelijk is, waardoor wij beter een goede keuze konden maken. De 3D beelden geven een goed beeld hoe het kan gaan worden. De samenwerking was goed. Agaath neem de tijd voor je, komt met goede ideeën, geeft ruimte voor onze eigen ideeën en heeft veel kennis en ervaring. Kortom, we zouden het zo weer doen!

Bekijk hier het resultaat!

Martijn en Nathalie - aanbouw Bavel

Voor de aanbouw aan onze twee-onder-een-kapwoning hebben wij Agaath ingeschakeld en dat bleek een prima keuze. Ze wist onze wensen te vangen in twee ontwerpen, de een mooi, de ander heel mooi, en voegde daar details aan toe waaraan we zelf niet gedacht hadden. Tijdens het vergunningentraject en de bouw stond ze steeds paraat met goed advies. Agaath communiceert eerlijk, nuchter en transparant en dat is erg prettig in een traject dat toch veel geduld vergt. We zijn erg tevreden met het eindresultaat en kunnen Agaath van harte aanbevelen als architect! 

Bekijk hier het resultaat!

Jos en Saskia - interne verbouwing Teteringen

De verbouwing van ons huis stond al een hele tijd op de rol. Agaath heeft ons de mogelijkheden laten zien waaraan wij zelf nooit hadden gedacht. Het uiteindelijk ontwerp was voor ons een wow-effect. Door middel van het 3D-ontwerp zijn direct ook de zichtlijnen vanuit verschillende posities duidelijk.

Agaath heeft het hele project van A tot Z tot in de puntjes vezorgd; ontwerp, overleg met de constructeur, technische omschrijving en vergunning inclusief de bemiddeling bij gemeentelijke perikelen. Ook tijdens de verbouwing is ze erg betrokken geweest. Haar persoonlijkheid in combinatie met haar deskundigheid heeft er toe geleid dat wij nu elke dag kunnen genieten van een prachtig resultaat.

Bekijk hier het resultaat!

Jeroen Buys - verbouwing Breda

Na een aantal maanden stoeien met een tekenpakketje op mijn laptop had ik een idee voor mijn aanbouw en een nieuwe indeling van mijn woonkamer en keuken. Agaath heeft de ontwerpen voor o.a de ensuite deuren, de keuken en de achterpui gemaakt. Ze heeft de bouwtekeningen en de werkomschrijving voor de aannemer gemaakt. Ze heeft tevens advies gegeven bij de vele keuzes die je bij een verbouwing moet maken voor o.a. 't licht, de kleuren en de inrichting.

Vooral de praktische benadering van Agaath, haar gevoel voor design en inzicht in wat bouwtechnisch allemaal mogelijk is, hebben geholpen te komen tot het resultaat waar ik nu erg blij mee ben. Dank voor de prettige en soepele samenwerking!

Bekijk hier het resultaat!

Carla en Bart de Witte - verbouwing Etten-Leur

Al sinds we in Etten-Leur kwamen wonen, droomden we over een grootscheepse verbouwing van de benedenverdieping. Wij zijn geen hele snelle beslissers, en Agaath heeft ons enorm geholpen onze beelden en gedachtes om te zetten in concrete plannen.

Dit is een langdurig proces geweest, waarbij we soms heel actief waren en het soms weer een hele tijd stil was. Agaath heeft op de juiste momenten de goede dingen gezegd én op papier weten te zetten. En wat zijn we blij met het resultaat!  Agaath, bedankt voor je geduld en alle input.

Bekijk hier het resultaat!

C├ęcile en Rob - aanbouw Breda

Kobaltblauw hebben wij ingehuurd om ons te adviseren en te begeleiden met onze verbouwing. Naar aanleiding van onze wensen ben je te werk gegaan. Je hebt alles netjes op schrift uitgewerkt en duidelijk mondeling toegelicht.

Onze wensen heb je tijdens het hele traject zeer goed voor ogen gehad. Ook de contacten met derden verliepen goed en werden snel met ons teruggekoppeld. We hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. Vakkundig en betrouwbaar.

Bekijk hier het project.

Kerstin en Eugene - ruime aanbouw Breda

We wilden graag weten wat de mogelijkheden waren voor ons huis. Wel verbouwen, maar wat kan en mag er allemaal. Een lange keuken, de garderobe op een andere plek en meer ruimte en licht. Wel ook graag de uitstraling van het huis behouden!

De combinatie van oud met nieuw en modern is echt heel mooi geworden. Precies zoals wij het wilden hebben. Agaath heeft ons geholpen om onze wensen op papier te zetten en met haar kennis van zaken, hebben we een fantastisch resultaat. Elke dag genieten we!

Bekijk hier het resultaat.

Ellen en Johan van der Zande - opbouw Breda

De samenwerking met Kobaltblauw kenmerkt zich door een snelle opvolging van vragen, informeel en laagdrempelig.

Dit bevordert de voortgang van de werkzaamheden. Vooral in het voortraject, met het maken van de tekeningen, heeft Agaath Schedler ons daarbij prima ondersteund.

Bekijk hier het resultaat.

Peter en Natasja van der Meer - opbouw Breda

Al bij de intake klikte het meteen tussen Agaath en ons. Ze voelde meteen aan wat wij wilden en kwam ook op eigen initiatief met zaken waar we zelf nooit op zouden zijn gekomen. Dankzij haar inbreng lijkt het alsof onze woning altijd zo is geweest.

Agaath heeft voor ons de ontwerpen gemaakt en vergunningaanvraag verzorgd. Dit alles naar volle tevredenheid. Gedurende de verbouwing is Agaath zeer betrokken geweest en heeft ze ons ook aan een zeer goede aannemer en lichtadviseur geholpen.

Bekijk hier het resultaat.

1 2