Tel. 06 446 449 81 (Agaath)

ONTWERP VAN KOBALTBLAUW. FUNCTIONEEL, HELDER EN ORIGINEEL

Heeft u plannen om te verbouwen, te verhuizen of uw interieur te veranderen – hetzij zakelijk, hetzij privé? Kobaltblauw vertaalt uw onverschrokken plannen en ideeën in een eigentijds en uitvoerbaar ontwerp.

U kunt KOBALTBLAUW inschakelen voor de meest uiteenlopende vraagstukken en ingrepen. Bijvoorbeeld bij de aankoop van een nieuw huis of kantoor om de ruimtelijke mogelijkheden te verkennen. Of omdat u een architectonisch ontwerp verlangt voor de verbouwing van uw woning of zakelijke huisvesting. Of voor het ontwerp van een zowel functionele als esthetische kastenwand in uw interieur.

Agaath Schedler is inzetbaar voor de meest uiteenlopende ontwerpopgaven ter verfraaiing van uw (nieuwe) woning of bedrijfshuisvesting. U kunt hierbij denken aan een aanbouw, dakopbouw, interne verbouwing, renovatie, dakkapel, separate ruimten zoals keukens en badkamers of een integraal interieurplan. De ontwerpen van KOBALTBLAUW voorzien we – indien u dat wenst – ook van een kleuradvies en een verlichtingsplan. Maar ook het bezichtigen van panden behoort tot de mogelijkheden. Alle ontwerpen van KOBALTBLAUW zijn strak en ruimtelijk, bevatten originele vondsten, waarin materiaal, vorm, verhouding, kleur en lichtval met elkaar in evenwicht zijn of juist contrasteren. Een ruimte waar u zich helemaal prettig voelt. 

DIENSTVERLENING OP MAAT

Geen opdracht is hetzelfde. Situatie, budget en persoonlijke wensen maken elke opdrachtgever, elke opdracht, uniek. Tijdens het intakegesprek bespreekt Agaath Schedler uw ruimte, uw persoonlijke wensen en uw situatie. Als creatief dienstverlener beschikt ze over een groot empathisch vermogen. Zij verplaatst zich – op basis van uw verhaal – optimaal in uw gebruikerspositie en analyseert de functies waaraan de ruimte dient te voldoen.

Aan de hand van de intake volgt een beschrijving van het te volgen traject, inclusief een offerte. Na uw goedkeuring hiervan start Agaath Schedler met het vertalen van uw wensen in meerdere ontwerpvarianten. Voorstellen die – in nauwe samenspraak met u – leiden tot een definitief ontwerp en advies op maat.

Verlangt u meer informatie? Of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend intake gesprek? Neem dan contact op met Agaath Schedler.